Den kulturella drömfabriken.

Det man kan föreställa sig kan man förvandla till verklighet.

Aktuellt

28-09-2019

"Galleri på scen"

Gallerinatten

05-10-2019

PREMIÄR

"Med spår av humor"

Skämt, allvar och kärlek

Evenemang

Peacock_Gallerinatten_2019_72
Gallerinatten_Body

 Galleri på scen


Kultur och Teaterföreningen Peacock i samarbete med MAF förvandlar teaterscenen till ett galleri där besökare får uppleva en annan atmosfär än den som brukar vara på konstgallerier.


MAF Scen 1. Utställning:”På den osynliga gränsen mellan kropp och natur”. Kollektiva oljemålningars utställning där temat är naturen, män och kvinnor.


Konstnärer: Piotr Bogusz (Polen), Birgitta Bjerring (Sverige), Evangelina Esparza (Spanien), Morla Rosel (Spanien), Mariona Baudach (Sverige), Sebastian Listov (Danmark) och Roberto López (Spanien).


MAF Scen 2. Utställning: “Bodymapping, Malmö-Köpenhamn, Hiv project”.
Bodymapping handlar om att berätta sin historia via bilder. Med kroppen som utgångspunkt visualiserar och gestaltar personer som lever med hiv sin livshistoria.


Deltagarna förmedlar väldigt personligt och öppet sina tankar kring hiv/aids och gör det genom form, färg, symboler och texter.


Tavlorna, i canvas, mäter 210 x 150 cm är målade av svenska och danska deltagare som medverkade vid Workshops under två helger i Köpenhamn 2017 och i andra Workshops som arrangerats i Danmark. För att delta i en workshop finns inga krav på att ha erfarenhet av att måla eller ha hållit i en pensel.


Arrangör: Kultur- och Teaterföreningen Peacock med stöd av ABF och MAF


Kontakt: info@peacock.nu                    Biljetter: www.kulturcentralen.nu