Hem » ford kuga titanium 2.5 plug-in hybrid fwd 225hk

ford kuga titanium 2.5 plug-in hybrid fwd 225hk

by peacock
0 comment

Ford Kuga Titanium 2.5 Plug-in Hybrid FWD 225hk – en miljövänlig och elegant SUV

Ford Kuga Titanium 2.5 Plug-in Hybrid FWD 225hk är en miljövänlig, stilren och kraftfull SUV som passar de flesta. Den här formidabla fordonet kombinerar elegans och prestanda med modern teknologi och smarta lösningar. Men vad gör den så speciell, och vad kan du förvänta dig av den här appellen på hjul?

Motortyp Max. Effekt (hk) Bränsleförbrukning blandad körning (l/100km)
Plug-in hybrid (bensin/e-el) 225 1,4
Batterikapacitet Upp till 56 km elektrisk räckvidd CO2 utsläpp (g/km)
14,4 kWh 32

Hög kvalitet och komfort

När det gäller interiören, erbjuder Ford Kuga Titanium 2.5 Plug-in Hybrid FWD 225hk en lyxig och bekväm upplevelse. Elegant design och högkvalitativa material skapar en sofistikerad atmosfär som du kan njuta av under både korta och långa resor. Vem vill inte sitta bekvämt och omgiven av stil?

Teknologi och säkerhet

Med den senaste teknologin på plats är Ford Kuga Titanium 2.5 Plug-in Hybrid FWD 225hk både en dröm att köra och en säker plats att vistas i. Ford CoPilot360, som inkluderar adaptiv farthållare, filhållningsassistent, och pre-collision assist, ser till att du alltid är beskyddad på vägen. Dessutom, med FordPass-appen kan du fjärrstyra din bil på många olika sätt, inklusive att låsa upp och starta den, eller få hjälp vid en nödsituation.

Miljövänligt val

Att välja en plug-in hybrid som Ford Kuga Titanium 2.5 FWD 225hk innebär att du tar ett steg mot en mer hållbar framtid. Med en låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp bidrar du till en renare miljö och kan samtidigt spara pengar på driftskostnader.

Sammanfattning

Så, är Ford Kuga Titanium 2.5 Plug-in Hybrid FWD 225hk bilen för dig? Om du är ute efter en modern SUV som kombinerar stil och prestanda med miljövänliga aspekter samt toppmoderna teknologi och säkerhetsfunktioner, då är det definitivt värt att överväga den här fantastiska bilen. Tänk på hur trevligt det är att köra en Ford Kuga Titanium 2.5 Plugin Hybrid FWD med 225hk.

Du gillar kanske också

Peacock.nu