Hem » grand hôtel nordic spa & fitness

grand hôtel nordic spa & fitness

by peacock
0 comment

Vad är speciellt med Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness?

Välkommen in i världen av äkta lyx med Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness! Detta fantastiska hotell och spa ligger mitt i hjärtat av Stockholm. Det erbjuder en balanserad blandning av avkoppling, fitness och förtjusande kulinariska upplevelser. Tänk dig att starta din dag med en uppfriskande simtur, följt av ett avkopplande bastubad och avsluta sedan med en härlig tre-rätters lunch. Känns det som en dröm? Det är verkligen inte det på Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness.

Vad kan jag förvänta mig vid ett besök här?

Din vistelse här innebär inget annat än högsta kvalitet. Från de moderna gymfaciliteterna, till det lugna spat, till det prisbelönta köket – varje sekund av din tid här kommer att vara en njutning. Du kan förvänta dig att förvånas över det utmärkta bemötandet och den lugnande atmosfären – lägg dessutom till en fantastisk utsikt över Stockholms ström.

Facilitet Öppettider Beskrivning
Nordic Spa 08:00 – 22:00 Ett lugnt spa med ett urval av behandlingar och terapier.
Fitness Center 06:00 – 22:00 Ett toppmodernt gym med träningsutrustning och gruppträning.
Restaurang 12:00 – 22:30 Ererbjuder utsökta traditionella och internationella rätter.
Rum 24/7 Luxuösa och bekväma rum med utsikt över staden.

Är det värt ett besök?

Absolut! Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness lever upp till sitt namn med fantastiska bekvämligheter och en oöverträffad gästupplevelse. Oavsett om du är en inbiten fitnessentusiast eller bara vill njuta av lite välförtjänt avkoppling, är detta det perfekta stället för dig. Här kan du njuta av den svala nordiska designen, den upplyftande atmosfären och givetvis den varma nordiska gästfriheten. Besök oss snart – vi lovar att det blir en upplevelse som du aldrig kommer att glömma!

Du gillar kanske också

Peacock.nu