Hem » mercedes-benz gle 350 de 4matic se edition

mercedes-benz gle 350 de 4matic se edition

by peacock
0 comment

Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC SE Edition: En lyxig och miljövänlig SUV

Vem säger att lyx och miljövänlighet inte kan gå hand i hand? Med Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC SE Edition får du både och i en snygg och praktisk förpackning. Men vad är det egentligen som gör denna bil så speciell? Låt mig berätta för dig!

Effektiv och kraftfull hybridmotor

Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC SE Edition är en laddhybrid som kombinerar en kraftfull dieselmotor med en elmotor. Detta ger dig möjligheten att köra på både el och diesel och därmed bidra till minskade koldioxidutsläpp. På ren eldrift kan bilen köras upp till 100 km, vilket är perfekt för kortare resor i staden.

Motor Effekt Räckvidd
Dieselmotor 194 hk Comb: 30 km/l
Elmotor 136 hk Upp till 100 km
Kombination 330 hk

Lyxig och välutrustad interiör

Utöver den kraftfulla hybriddrivlinan erbjuder Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC SE Edition en hög nivå av lyx på insidan. Ett rymligt baksäte och lyxiga materialval som läder och trä ger en ombonad och elegant känsla. Dessutom är bilen utrustad med de senaste tekniska finesserna, som till exempel MBUX infotainmentsystem och säkerhetssystem som hjälper till att göra din resa säker och behaglig.

Praktiska funktioner för vardagens äventyr

Med GLE 350 de 4MATIC SE Edition kan du känna dig trygg och bekväm i alla situationer. Den har en rymlig bagageutrymme på 620 liter, vilket lätt kan expanderas till hela 2,055 liter genom att fälla ner baksätet. Perfekt för både familjesemestern och den stora IKEA-shoppingturen.

Är du redo att ge Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC SE Edition en chans? Vem vet, kanske denna lyxiga och miljövänliga SUV blir din nya favoritbil!

Du gillar kanske också

Peacock.nu