Den kulturella drömfabriken.

Det man kan föreställa sig kan man förvandla till verklighet.

Aktuellt

Under våren har vi inte kunnat ge några teaterföreställningar på grund av Covid-19. Därför har vi börjat utforska den digitala konstformen. Med hjälp av videokamera och redigeringsprogram har vi letat oss fram till en form som passar oss. Resultatet har blivit små korta videos i sketchformat. Vi har skapat olika personligheter och placerat dem i olika absurda och roliga situationer. Under hösten kommer vi att presentera resultatet med en ny video varje lördag med premiär lördagen den 5 september, samtidigt som vi fortsätter med vår produktion. Vi hoppas att ni får en rolig höst och att vi snart ses igen ”in the real life”.

Premiär

Lördagen den 9/10 kl. 12:15

Hemma hos Freda

Freda blir uppringd


Premiär

Lördagen den 2/10 kl. 12:15

Edith & Freda

I parken


Premiär

Lördagen den 26/9 kl. 12:15

Hemma hos Freda

Nöden har ingen lag


Premiär

Lördagen den 12/9 kl. 12:15

Med flickorna

Inför Vårruset


Kontakt: info@peacock.nu                 Biljetter: www.kulturcentralen.nu

Bli medlem

Kultur- och teaterföreningen Peacocks medlemmar är av olika nationaliteter med varierande intressen, social bakgrund och livserfarenheter vilket gör att det blir ett rikt utbyte då medlemmarna träffas. Det är en förening som är öppen för ett varierat utbud av kulturella aktiviteter såsom foto, konst, musik, dans och teater för att nämna några.


Hos Peacock kan du träffa nya personer som du kan byta tankar, idéer och vara kreativ tillsammans med. Du kanske vågar prova nya saker, att utvecklas på scen och på andra arenor. Varje person som gör en insats är viktig för föreningen. Alla personer kan med sina unika förmågor göra betydelsefulla insatser. Våga ha roligt och testa nytt!   


Som medlem få du tips och information om evenemang som finns i vår närhet, inbjudan till olika kurser och workshops samt får rabatt på föreställningar som Peacock arrangerar och även rabatt till vissa evenemang genom MAF. Genom vårt medlemskap i MAF är vi också anslutna till ATR.


Är du intresserad av att bli medlem och stödja vår verksamhet?

Ta då kontakt med oss via mail: info@peacock.nu

Medlemsavgiften på 200 kr. sätter du in på vårt bg-konto 5008-9960

Glöm inte att uppge ditt namn och mailadress.

Kontakta oss