Hem » 80 talstema 80 tals kläder herr

80 talstema 80 tals kläder herr

by peacock
0 comment

80-talets tema och kläder för män

Återupplev det färgstarka och galna 80-talet genom att klä dig i klassiska 80-talskläder för män. Från punk till new wave, här är några stiltips för att återskapa detta decenniums unika och minnesvärda mode.

Använd starka färger

En av de mest slående aspekterna av 80-talets mode är användningen av starka färger. För att verkligen fånga 80-talets känsla, välj kläder i neonfärger, som exempelvis lila, grönt, orange och rosa. Mönster är också viktigt, så överväg att mixa och matcha olika färger och geometriska mönster för att få den där typiskt åttiotalsaktiga stilen.

80-talsstil Typiska klädesplagg Exempel
Punk Skinnjacka, nitar, revade jeans Kolla in denna jacka!
New wave Skjortor med tryck, vida byxor, smala slipsar Hitta en perfekt skjorta här!
Popstil Färgglada tröjor, baseballjackor, jeanskläder Gör dig redo för nästa fest med dessa kläder!
Power dressing Kritstrecksrandiga kostymer, axelvaddar, slipsar Steppa upp din kostymgarderob med detta!

Accessorera med attityd

De retromodemedvetna vet att accessoarer är nyckeln till att förvandla din outfit från vanlig till 80-talsperfection. Stor smycken, solglasögon och bandanas är några accessoarer som kan lägga till det där lilla extra. Och glöm inte skorna! Sneakers och färgglada gympaskor var heta på 80-talet, men även mer formella skor som brogues och loafers hade sin plats.

En sista tips

Även om 80-talskläder för män är roliga och färgstarka, viktigast av allt är att du känner dig bekväm och självsäker i din outfit. Så var inte rädd för att experimentera och sätta din egen prägel på dessa klassiska plagg.

Lista över 80-talskläder herr:

  • Vindjackor
  • Jeansskinjackor
  • Träningsoveraller
  • Skjortor med tryck
  • Åtsittande jeans

Med dessa kläder i ditt modearsenal kommer du vara redo att fira med stil på nästa retrofest med tema 80 talstema 80 tals kläder herr. Lycka till och ha så kul!

Du gillar kanske också

Peacock.nu