Hem » aktiviteter for barn 10 12 år stockholm

aktiviteter for barn 10 12 år stockholm

by peacock
0 comment

Aktiviteter för barn 10-12 år i Stockholm

Är du på jakt efter roliga aktiviteter för barn i åldern 10-12 år i Stockholm? Då har du kommit rätt! Stockholm är fullt av spännande och lärorika aktiviteter som passar barn i denna ålder. Här kommer en lista på de bästa aktiviteterna för barn i Stockholm som de kommer garanterat att älska.

1. Naturhistoriska riksmuseet

Naturhistoriska riksmuseet är ett perfekt utflyktsmål för barn, särskilt för dem som är intresserade av natur och vetenskap. Museet erbjuder interaktiva utställningar där barnen får lära sig om djur, växter och jordens utveckling. Perfekt för en regnig dag i Stockholm!

2. Skattkammarön

Skattkammarön i Kungsträdgården är en äventyrlig lekplats där barnen kan leka och utforska sjörövarlivet på nära håll. Lekplatsen har flera piratskepp, klätterställningar, små hus, gångbroar och gungor som garanterat roar i timmar.

3. Experimentarium

Experimentarium är en vetenskapsattraktion där barnen kan upptäcka flera hundra förmål att interagera med och utforska. Detta är en både rolig och lärorik aktivitet som uppmuntrar barnen att lära sig mer om vetenskap och teknik.

Aktivitet Adress Pris
Naturhistoriska riksmuseet Frescativägen 40, Stockholm Gratis för barn under 18 år
Skattkammarön Kungsträdgården, Stockholm Gratis
Experimentarium Hantverkargatan 2-8, Stockholm Barn: 100 kr, Vuxna: 170 kr

4. Djur i Stockholms parker

De flesta barn älskar djur, och i Stockholm finns det många parker där man kan stöta på olika djurarter. Ta en promenad i Hagaparken och beskåda påfågeln, eller besök Djurgården där man kanske stöter på rådjur om man är tyst och försiktig.

5. Boule & Berså

Boule & Berså är ett utomhuscenter där man kan spela boule, minigolf och pingis eller bara sitta ner och njuta av en fika i deras trädgårdscafé. Perfekt för en dag då man vill göra något roligt utomhus tillsammans med familjen!

Rekommenderade aktiviteter

  • Gröna Lund – nöjespark för alla åldrar med massvis av åkattraktioner, spel och scener
  • Tom Tits Experiment – en vetenskapspark där barnen kan lära sig genom att leka med utställningar och aktiviteter om science
  • Junibacken – en Sagovärld som är kul och bejakande för alla barn och vuxna som tycker om att drömma sig bort

Detta är bara några exempel på roliga och lärorika aktiviteter för barn i åldern 10-12 år i Stockholm. Utforska staden och upptäck dina egna favoriter tillsammans med dina barn!

Du gillar kanske också

Peacock.nu