Hem » nyttiga snacks att köpa på ica

nyttiga snacks att köpa på ica

by peacock
0 comment

Nyttiga snacks att köpa på ICA

Letar du efter hälsosamma och smakrika alternativ till de vanliga chipsen och godispåsarna? Då är ICA rätt ställe att hitta nyttiga snacks! Här finns en mängd olika alternativ att välja mellan, allt från frukt och nötter till krispiga grönsakschips och proteinrika bars.

Men vilka nyttiga snacks ska man egentligen köpa på ICA? I denna artikel listar vi några av våra favoriter som kommer att göra ditt mellanmål både gott och näringsrikt. Så låt oss dyka in i listan över nyttiga snacks att köpa på ICA!

Snack Huvudingredienser Fördelar
Fröknäcke Frön och fullkorn Fiberrikt och mättande
Nötblandning Nötter och torkad frukt Protein, nyttiga fetter och naturlig sötma
Grönsakschips Rotfrukter som betor och sötpotatis Fritt från tillsatser och lägre fettinnehåll än vanliga chips
Proteinbars Proteinpulver och nötter/frukt Snabbt energitillskott och mättar hunger

Fröknäcke

Fröknäcke är ett perfekt alternativ om du letar efter något krispigt och smakrikt. Det innehåller mycket fibrer och mättar bra, perfekt att ha som mellanmål. På ICA finns det många olika varianter av fröknäcke, både hemmagjorda och färdiga att välja mellan.

Nötblandning

En blandning av nötter och torkad frukt är både gott och nyttigt. Nötterna ger dig protein och nyttiga fetter, medan den torkade frukten ger en naturlig sötma. På ICA finns det flera sorters nötblandningar att välja mellan, både med och utan salt.

Grönsakschips

Grönsakschips är ett gott alternativ till vanliga chips och finns i många olika smaker, som betor och sötpotatis. Dessa chips är ofta fritt från tillsatser och har ett lägre fettinnehåll än vanliga chips. På ICA hittar du flera märken av grönsakschips att välja mellan.

Proteinbars

Om du behöver ett snabbt energitillskott och samtidigt mättar din hunger, är proteinbars ett utmärkt alternativ. Dessa bars finns i många olika smaker och konsistenser, så du kan hitta din favorit. ICA erbjuder en rad olika proteinbars att välja mellan.

Så nästa gång du är på ICA och letar efter något gott men samtidigt nyttigt att äta, prova något av de snacks som vi har nämnt i denna lista. De kommer garanterat att göra ditt mellanmål både gott och näringsrikt!

Du gillar kanske också

Peacock.nu