Hem » vart kan man se tunna blå linjen

vart kan man se tunna blå linjen

by peacock
0 comment

Vart kan man se tunna blå linjen?

Den tunna blå linjen är en populär svensk kriminalserie som många vill se och följa. Men var kan man egentligen hitta den? Du behöver inte oroa dig längre, för jag har svaret åt dig! Här kommer en kort guide på var du kan se tunna blå linjen.

Streamingtjänster

Det första och kanske mest uppenbara valet för att se tunna blå linjen är via olika streamingtjänster. Serien har funnits tillgänglig på flera olika plattformar, så du kan välja den som passar dig bäst.

Streamingtjänst Pris Tillgängliga säsonger
SVT Play Gratis Alla säsonger
C More Från 139 kr/mån Alla säsonger
Viaplay Från 129 kr/mån Alla säsonger

Bibliotek och videobutiker

Om du föredrar att låna eller hyra serien fysiskt istället för att använda en streamingtjänst, kan du alltid besöka ditt lokala bibliotek eller en videobutik. Många bibliotek erbjuder DVD-utgåvor av populära serier som Tunn blå linje, och du kan vanligtvis låna dem gratis eller för en liten kostnad. Videobutiker har också ofta serien tillgänglig för uthyrning.

Andra tips

  • Håll utkik efter erbjudanden och kampanjer hos olika streamingtjänster.
  • Kolla om det finns någon sida som erbjuder serien för gratis nedladdning (var dock försiktig då dessa källor inte alltid är lagliga).

Nu när du vet var du kan se tunna blå linjen, är det bara att plocka fram popcornen och njuta av den spännande och fängslande serien. Glad tittning!

Du gillar kanske också

Peacock.nu