Hem » xbox game pass ultimate 12 månader

xbox game pass ultimate 12 månader

by peacock
0 comment

Vad är Xbox Game Pass Ultimate 12 månader?

Xbox Game Pass Ultimate 12 månader är den ultimata prenumerationen för alla spelälskare. Med denna tjänst får du obegränsad tillgång till över 100 högkvalitativa spel för både Xbox-konsolen och Windows 10-datorer. Dessutom ingår också Xbox Live Gold, vilket innebär att du kan spela online med dina vänner och få rabatter och erbjudanden på Xbox Store.

Funktion Fördelar Kostnad
Xbox Game Pass Över 100 spel tillgängliga Inkluderat i Ultimate
Xbox Live Gold Möjlighet att spela online Inkluderat i Ultimate
Spela på Windows 10 Större spelutbud Inkluderat i Ultimate
Exklusiva erbjudanden Rabatter och deals Inkluderat i Ultimate

Hur fungerar det att prenumerera?

Att prenumerera på Xbox Game Pass Ultimate 12 månader är enkelt. Du kan antingen köpa ett förbetalt kort med en kod på 12 månaders prenumeration, eller så kan du teckna dig för en prenumeration online direkt via din Xbox-konsol eller på xbox.com. När du väl har aktiverat din prenumeration kommer du att ha tillgång till alla fördelarna omedelbart.

Hur mycket kostar Xbox Game Pass Ultimate 12 månader?

Priset för Xbox Game Pass Ultimate 12 månader varierar beroende på var du köper det. Vanligtvis ligger priset runt 1000 SEK för en helårsprenumeration, vilket är mer prisvärt än att betala månadsvis. Om du är ny kund kan du ofta hitta erbjudanden där du får prova tjänsten för en mindre summa under den första månaden.

Vilka spel kan jag spela med Xbox Game Pass Ultimate 12 månader?

Med Xbox Game Pass Ultimate får du tillgång till över 100 högkvalitativa spel för både Xbox och Windows 10. Spelutbudet uppdateras regelbundet, så det finns alltid något nytt och spännande att prova på. Här är några av de mest populära titlarna som just nu finns tillgängliga:

  • Halo: The Master Chief Collection
  • Forza Horizon 4
  • Gears 5
  • Sea of Thieves
  • Ori and the Will of the Wisps

Med Xbox Game Pass Ultimate 12 månader kan du njuta av ett brett utbud av spel och en fullständig onlineupplevelse med dina vänner. Om du älskar att spela och vill ha en prenumerationstjänst som ger dig mängder av spel och andra förmåner, så är detta den ultimata lösningen för dig!

Du gillar kanske också

Peacock.nu