Hem » 3 serier du måste se minst en gång i livet

3 serier du måste se minst en gång i livet

by peacock
0 comment

Följer du serier? Ljug inte! Det är klart du gör! De flesta människor följer en eller flera serier i dagens samhälle, och är ett fantastiskt nöje när man väl hittar rätt. Men nuförtiden finns det ofantligt många olika serier att välja mellan, vilket kan göra det svårt att filtrera ut de dåliga. Oroa dig inte, vi hjälper dig att åtminstone hitta 3 serier som du förmodligen kommer älska!

Om du blir trött på serier kan du även varva med lite andra nöjen, exempelvis casinospel som poker online, slots, blackjack eller andra speltyper. Se till att du spelar ansvarsfullt, och spela aldrig för mer pengar än du har råd att förlora.

3 serier du inte får missa

Nedan är våra bästa exempel:

Lost

Åh, vi älskar verkligen Lost! Enligt oss är det här den absolut bästa serien som existerar, men smaken är som baken, delad! Serien innehåller den perfekta blandningen av mysterium, häftiga miljöer och intressanta karaktärer för att varje avsnitt ska vara en upplevelse i sig, och sedan serien lanserades kan vi helt ärligt säga att vi har sett hela serien minst 5 gånger!

Du har säkerligen hört talas om serien, men om du inte har det bör du känna till att den handlar om en flygkrasch på en öde ö. De som överlever kraschen märker ganska snabbt att det är något konstigt och speciellt med ön, och i takt med att säsongerna utvecklas får vi följa med på deras resa och fantastiska karaktärsutveckling.

Serien är skapad av de otroligt talangfulla Damon Lindelof, J.J Abrams och Jeffrey Lieber och innehåller kända skådisar som Matthew Fox, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan och Ian Somerhalder.

True Detective

Det finns få polisserier som är lika bra som True Detective, om någon. Serien utspelar sig över 3 säsonger, men med olika handlingar och skådespelare för varje säsong. I den första säsongen hittar vi giganter som Matthew McConaughey och Woody Harrelson, i den andra säsongen tar Colin Farrell och Vince Vaughn huvudroller, medan säsong tre leds av Mahersala Ali och Stephen Dorff.

Det här är onekligen en av de bästa serierna som någonsin har skapats inom sin kategori, men även bland de bästa serierna inom alla kategorier. Den får verkligen inte missas, inte minst säsong 1!

Hannibal

Om du gillar filmen “När lammen tystnar” och dess uppföljare kommer du bokstavligen att älska TV-serien Hannibal. Här leds serien av vår alldeles egna Mads Mikkelsen, Hugh Dancy och Laurence Fishburne, tillsammans med många andra fantastiska skådespelare.

Serien handlar om hur Will Graham, en tystlåten och oerhört intellektuellt begåvad lärare hos FBI som konsulterar vid diverse mord. Hannibal Lector (spelas av Mads Mikkelsen) anlitas som psykologen som ska hålla koll på att Will inte kommer för nära de mördare han utreder, och anlitas slutligen själv som konsult vid diverse brottsplatser. Men allting är inte som det verkar…

Om du söker en spännande och ganska mörk serie är Hannibal en av de allra bästa någonsin!

 

Du gillar kanske också

Peacock.nu