Hem » Yumi och Tomu merch gör succé 

Yumi och Tomu merch gör succé 

by peacock
0 comment
YOUTUBER1

Youtube kan bli lönsamt, men långt ifrån alla lyckas med konststycket att skapa så attraktivt innehåll att de kan försörja sig på sin verksamhet. Duon Tomu och Yumi har knäckt koden och nått framgång. Idag driver de flera bolag och deras material grundas i goda värderingar, vårdat språk och glädjespridning. När fansen efterfrågade fysiska produkter blev det både en barnbok och ett eget märke för Yumi och Tomu merch. 

Snabbfakta om Yumi och Tomu

NamnYumi heter egentligen Jenny och Tomu heter Tom. Efternamn vill paret helst inte gå ut med. 
ÅlderYumi är 34 år och Tomu är 36 år. De är födda 1989 respektive 1987
VerksamhetYoutubers som producerar familjevänliga videor, främst om spel. Säljer även produkter genom företaget Pandai AB 
RelationYumi och Tomu har en kärleksrelation och är samtidigt affärspartners. 
KlädmärkePandai
Produkter Kläder och accessoarer. 

Nu går det att köpa Yumi och Tomu merch

Efter mängder av Youtubevideor, roliga klipp och massor av glädje har fansen äntligen fått möjlighet att köpa merch produkter signerade Yumi och Tomu. På hemsidan Pandai.se kan man enkelt handla och det finns något för alla. Produkterna är för barn och och passar bra som presenter. Tomu Yumi merch hittas på Pandai.se eller via en enkel sökning på Tomu merch se barn. 

Brett sortiment hos Tomu och Yumi

Hos Pandai kan man köpa olika produkter, från stort till smått. Kläderna är mestadels i bomull och ligger i normal prisklass. 

Här är ett urval av produkterna

 • Kepsar/hattar  – Tomu keps i gult och blått. Yumi hatt i lila.  
 • T-shirts – Finns med motiven Tomu, Yumi, pandan Mumbai och ödlan Hype. Tillgängliga i färgerna rosa, gul, svart och grå. 
 • Luvtröjor – Yumi Tie Dye, Tomu Tie Dye i melerade toner av gul och rosa. Tomu luvtröja och Yumi luvtröja som finns i färgerna svart och rosa. 
 • Långärmade tröjor – Yumi sweatshirt och Tomu sweatshirt. Endast i svart. 
 • Pandana/Ninjaband – Rött band med vit text “Tomu” att knyta runt pannan.
 • Mössor  – Tomu mössa, gul och blå. Yumi mössa, lila och rosa. 
 • Badlakan  – Badlakan med somrigt motiv i form av Tomu och Yumi. 
 • Affisher  – Tomu, Yumi, Tomu och Jeff samt Yumi på havsäventyr. 
 • Vattenflaskor – Tomu vattenflaska i blått och Yumi vattenflaska i rosa. 
 • Klistermärken – stickers och tejp med motiven Tomu, Yumi, Yumis logga, Spelmästaren och Tomu som pluggar med ödlan. 
 • Övriga produkter – reflexer, nyckelband, strumpor, magväska, scrunchie, badboll, kalasbox, gympapåse, musmattor, halsdukar, gosedjur och skrivset med pennor, skrivbok och sudd. 

Profilprodukter som efterfrågas men just nu inte finns i sortimentet är Tomu merch muggar och Tomu merch skal till mobilen. Kanske tas de fram vid senare tillfälle. 

Perfekta presenter från Tomu och Yumi

Många barn uppskattar Tomu och Yumi merch och produkterna är perfekta till födelsedagar och jul. En Yumi vattenflaska eller en Tomu merch tröja kan bli en riktig höjdare i paketet. Barnen har ofta själva koll på vad de vill ha, men äldre släktingar kan behöva en bild eller länk för att hitta rätt. Att bara be dem söka på Google kan också fungera, för hur man än gör kommer man ofta rätt. Tomu merch.se ödlan, Tomu spelar merch eller Tomu merch.se ödlan tar över leder alla till den riktiga webshopen Pandai.se. Det svåra kan vara att hitta exakt rätt produkt, men är det ödlan barnet vill ha så googlar man bara tomu merch ödlan.

Yumi och Tomu jobbar för ett snällare internet

Tomu och Yumi tjänar bra på sina unga fans, men för en gångs skull kan nog de flesta enas om att det är på riktigt goda grunder. Deras Youtubevideor är genomtänkta, rumsrena och innehåller aldrig några svordomar. Tomu och Yumi brinner för att sprida glädje och skapa ett fint internetklimat fritt från hat och elakheter. Det mesta av deras innehåll kretsar kring spel och särskilt Roblox som är väldigt populärt bland barn idag. I Roblox kan man spela många olika spel och skapa egna världar och karaktärer. Youtubeparet Tomu och Yumi  producerar även videor som handlar om bus och prank som de gör på varandra och en och annan challenge där de testar mat eller någon sorts aktivitet. Tomu och Yumi delar ibland också med sig lite från det egna vardagslivet och berör även svåra frågor som kamratskap, kärlek och mobbing. Kort sagt, Yumi och Tomu är två av internets säkraste och barnvänligaste Youtubers med stort underhållningsvärde för barn i olika åldrar. 

Du gillar kanske också

Peacock.nu